FOTO: Salon de coafură și frizerie pe fonduri europene, realizat la Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Antreprenoriat Start Up de Succes: salon de coafură și frizerie pe fonduri europene, realizat la Alba Iulia

Un salon de coafură și frizerie realizat prin intermediul fondurilor europene a fost inaugurat în cursul zilei de ieri, la Alba Iulia, pe Bulevardul Transilvaniei. Această afacere s-a numărat printre cele 40 care au avut parte de finanțare prin proiectul  ”Antreprenoriat Start Up de Succes – Un Plus pentru Regiunea Centru”. 

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ieri, 08.08.2019, la Alba Iulia, Bulevardul Transilvaniei, Bl. 20, Sc. A, Ap.4, a avut loc evenimentul de lansare a salonului de coafură și frizerie SC ARYA SALON SRL, cu sprijinul Asociației Pakiv România, prin intermediul proiectului ”Antreprenoriat Start Up de Succes – Un Plus pentru Regiunea Centru”.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, obiectivul specific 3.7 – Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană.

Gruia Bumbu, managerul de proiect și președintele Asociației „Pakiv România”, a declarat că salonul de coafură și frizerie este prima afacere deschisă oficial, din cele 30 care sunt finanțate în cadrul proiectului, urmând ca, în etapele viitoare să se înființeze și mai multe afaceri de acest gen, în comuna Vințu de Jos.

Salonul deschis prin finanțare cu fonduri europene se adresează tuturor persoanelor și sperăm să fie o afacere sustenabilă, pe termen lung!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei