Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Salon de coafură și frizerie pe fonduri europene, realizat la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antreprenoriat Start Up de Succes: salon de coafură și frizerie pe fonduri europene, realizat la Alba Iulia

Un salon de coafură și frizerie realizat prin intermediul fondurilor europene a fost inaugurat în cursul zilei de ieri, la Alba Iulia, pe Bulevardul Transilvaniei. Această afacere s-a numărat printre cele 40 care au avut parte de finanțare prin proiectul  ”Antreprenoriat Start Up de Succes – Un Plus pentru Regiunea Centru”. 

Ieri, 08.08.2019, la Alba Iulia, Bulevardul Transilvaniei, Bl. 20, Sc. A, Ap.4, a avut loc evenimentul de lansare a salonului de coafură și frizerie SC ARYA SALON SRL, cu sprijinul Asociației Pakiv România, prin intermediul proiectului ”Antreprenoriat Start Up de Succes – Un Plus pentru Regiunea Centru”.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, obiectivul specific 3.7 – Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană.

Gruia Bumbu, managerul de proiect și președintele Asociației „Pakiv România”, a declarat că salonul de coafură și frizerie este prima afacere deschisă oficial, din cele 30 care sunt finanțate în cadrul proiectului, urmând ca, în etapele viitoare să se înființeze și mai multe afaceri de acest gen, în comuna Vințu de Jos.

Salonul deschis prin finanțare cu fonduri europene se adresează tuturor persoanelor și sperăm să fie o afacere sustenabilă, pe termen lung!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea