Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Rezultate excepționale ale elevilor Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia: medalii de aur și argint, aduse acasă de la Campionatul Național de Atletism

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| Rezultate excepționale ale elevilor Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia: medalii de aur și argint, aduse acasă de la Campionatul Național de Atletism

Trei sportivi talentați de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia au reprezentat cu succes instituția într-o competiție națională de atletism desfășurată în perioada 1-2 iulie. Performanțele lor excepționale au adus mândrie și recunoaștere școlii.

Alexandra Cristea, elevă a antrenorului Prof. Gabriel Avram, a strălucit în proba de 5000 de metri plat, demonstrându-și în mod categoric superioritatea față de adversari. Victoria sa fără echivoc a adus onoare școlii. Nu s-a oprit aici, devenind și vicecampioană în proba de 5000 de metri marș, ceea ce a confirmat talentul și perseverența deosebite ale Alexandrei.

Albert Zaharia, elev antrenat de Prof. Vlas Mihaela, a obținut titlul de vicecampion național în proba de 5000 de metri, demonstrând o performanță remarcabilă. Rezultatele sale au impresionat, iar ocuparea locului 4 în proba de 3000 de metri, cu o îmbunătățire semnificativă a timpilor anteriori, dovedește efortul și dedicarea sa remarcabile.

O altă realizare notabilă vine din partea atletei Roxana Filipan, care s-a evidențiat în probele de 1500 de metri și 3000 de metri, stabilind recorduri personale. De menționat că Roxana a concurat într-o categorie de vârstă superioară, la competiția juniorilor mai în vârstă, care a avut un caracter de verificare. Felicităm performanțele remarcabile ale Roxanei și îi dorim mult succes la Campionatele Naționale U16, programate pentru perioada 22-23 iulie în București.

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia se mândrește cu acești sportivi talentați și își exprimă recunoștința față de antrenorii lor, Prof. Gabriel Avram și Prof. Vlas Mihaela, pentru efortul și dedicația lor în pregătirea acestor tineri sportivi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare Salvatorii voluntari din județul Alba s-au întrecut ca în fiecare an, într-un concurs care testează abilitățile practice și munca în echipa a acestor oameni care își dedică timpul liber în folosul comunității! Citește și: FOTO: Doi pompieri de la ISU […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea