Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| PROTEST ,,cu porci zburători” la Ministerul Educației. ,,E o pasare a responsabilității de la o instituție la alta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-un moment în care unii elevi au mers la şcoală sau au aşteptat în faţa calculatoarelor primele îndrumări ale profesorilor, alţii au protestat la Ministerul Educaţiei. Mai mulţi reprezentanţi ai Consiliului Naţional al Elevilor şi ai comunităţii Declic le-au reproşat oficialilor din învăţământ că nu au asigurat tabletele necesare tuturor elevilor în prima zi de şcoală, aşa cum au promis.

Înarmați cu baloane în formă de porc și cu tablete confecționate din cartoane, câțiva membri ai comunității Declic și reprezentanți ai Consiliului Național al Elevilor au protestat față de modul în care autoritățile au gestionat cumpărarea tabletelor pentru elevi.

Reprezentanții elevilor sunt nemulțumiți că Ministerul Educației a avut la dispoziție câteva luni pentru a cumpăra tablete. Din cele 250.000 promise, a achiziționat doar 80.000 și nici acelea nu au ajuns la timp.

Oficialii Ministerului Educației spun că ei nu au nicio vină.

Aproape 25.000 de membri ai comunităţii Declic au semnat petiţia „Ţară, ţară, vrem laptopuri pentru şcoala online” şi, alături de Consiliul Naţional al Elevilor, cer Ministerului Educaţiei să asigure echipamentele necesare celor 900.000 de elevi care nu au avut acces la educaţie în perioada restricţiilor.

Sursa: tvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea