FOTO: Proiectul caritabil „O cană de fericire”, ediția a III-a, demarat de Rotaract Club Sebeș. Șase laptopuri oferite cadou unor elevi din Sebeș, cu o situație materială mai precară, dar cu rezultate bune la învățătură

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Rotaract Club Sebeș a demarat în luna decembrie proiectul caritabil „O cana de fericire” ediția a III-a în urma căruia s-a strâns suma de 7050 de lei.

Voi, toți cei care ați fost alături de noi, ați strâns această sumă. Cu această sumă am achiziționat 6 laptop-uri echipate cu mouse și ghiozdan pentru elevii de la Liceul Național „Lucian Blaga” din Sebeș care au o situație materială mai precară, dar cu rezultate bune la învățătură. Considerăm că investiția în educație este o investiție în viitorul nostru, al comunității.

ELIT

Mulțumim Primăriei Municipiului Sebeș, Consiliul Local Sebeș & SPAP Sebeș Mulțumiri speciale sponsorilor noștri: Crama Boieru, Supermarket Magnetic, Ipec Alba Iulia, Tipografia Vali Media, Cadisola, Radio Orion Sebeș, Ziarul Sebeșanul, Leul de Aur, precum colegilor de la Rotary și Interact Club Sebeș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419