Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Proiectul caritabil „O cană de fericire”, ediția a III-a, demarat de Rotaract Club Sebeș. Șase laptopuri oferite cadou unor elevi din Sebeș, cu o situație materială mai precară, dar cu rezultate bune la învățătură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rotaract Club Sebeș a demarat în luna decembrie proiectul caritabil „O cana de fericire” ediția a III-a în urma căruia s-a strâns suma de 7050 de lei.

Voi, toți cei care ați fost alături de noi, ați strâns această sumă. Cu această sumă am achiziționat 6 laptop-uri echipate cu mouse și ghiozdan pentru elevii de la Liceul Național „Lucian Blaga” din Sebeș care au o situație materială mai precară, dar cu rezultate bune la învățătură. Considerăm că investiția în educație este o investiție în viitorul nostru, al comunității.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mulțumim Primăriei Municipiului Sebeș, Consiliul Local Sebeș & SPAP Sebeș Mulțumiri speciale sponsorilor noștri: Crama Boieru, Supermarket Magnetic, Ipec Alba Iulia, Tipografia Vali Media, Cadisola, Radio Orion Sebeș, Ziarul Sebeșanul, Leul de Aur, precum colegilor de la Rotary și Interact Club Sebeș.

[nggallery id=5217]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea