FOTO. Proiect în valoare de aproape 400.000 de lei, început la Aiud, pentru performanță în administrație

Vineri, în Sala Ion I.C. Brătianu a Primăriei municipiului Aiud, a avut loc conferința de deschidere a proiectului „Performanță și eficiență în administrație prin implementarea unui management competitiv”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020.

În cadrul conferinței au fost prezentate informații despre proiect, precum obiectivele acestuia și rezultatele așteptate în urma implementării, totodată, abordându-se tematici generale precum dezvoltarea durabilă și egalitatea de șanse.

Proiectul „Performanță și eficiență în administrație prin implementarea unui management competitiv” se derulează în parteneriat cu Asociația Română pentru Transparență și are o valoare totală de 399,348.53 lei, din care valoarea cofinanțării UE este de 391,361.52 lei.

La conferința de deschidere a proiectului au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale, ai societății civile și parteneri locali ai instituție noastre, împreună cu reprezentanți ai Asociației Române pentru Transparență.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Alegatorul 16 iulie 2018 at 22:01

Performanță, cu cine? Cu ai lui Josan și ăștia noi a lui Badea? Bani aruncați…

aiudean 17 iulie 2018 at 9:44

Performanta ??
Chiar au nevoie, la ce specimene sunt in primarie.

mario dario 18 iulie 2018 at 9:46

Foarte slabut la capitolul proiecte. Chiar foarte slab. Cine se ocupa de proiecte UE in primarie? Aiudul e varza. Sunt bani garla de la UE de ce nu se aplica pe proiecte de infrastructura, educatie, sanatate, locuire etccccc asta ce sa castigat e apa de ploaie!!!!?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...