FOTO: Primarul Ciugudului, Gheorghe Damian, a primit un nou mandat pentru a conduce Filiala Județeană Alba a Asociației Comunelor din România

În cadrul Adunării Generale a Filialei Județene Alba a Asociației Comunelor din România, Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, a fost reales în funcția de președinte.  

Gheorghe DamianÎntâlnirea a avut loc vineri, iar pe lângă alegerea Consiliului Director, printre subiectele abordate s-au mai aflat: proiectul privind întocmirea unui nou cod al administrației locale și probleme curente ale satului românesc.

ELIT

Asociația Comunelor din România (A.Co.R.) a fost înființată în anul 1997, ca oasociație de colectivități locale, având ca membri comunele din România. În prezent, numărul membrilor este de peste 2.000 de comune, din toate județele României. Dintre
obiectivele enumerate în statutul Asociației, putem aminti: •armonizarea intereselor comunelor membre învederea dezvoltării economico-sociale echilibrate a acestora; •promovarea unor forme de colaborare și într-ajutorare reciprocă a comunelor membre
în oricare dintre domeniile administrativ, economic, financiar, social, cultural și instituțional; •crearea și întreținerea unui sistem informațional integrat, precum și organizarea unor corpuri de specialiști capabili să analizeze și săofere soluții pentru rezolvarea problemelor comunelor; •organizarea unor activități proprii pentru formarea și perfecționarea profesională a aleșilor locali, a funcționarilor publici, precum și a personalului contractual din administrația publică locală a comunelor membre; •organizarea, la nivelul filialei județene, în baza unui acord de cooperare, de activități stabilite prin lege ca atribuții ale autorităților administrației
publice locale îndiverse domenii, cum ar fi: auditul public intern, urbanismul, amenajarea teritoriului și autorizarea executării lucrărilor de construcții, serviciile publice comunitare locale de evidență a persoanei, controlul privind comercializarea produselor și a serviciilor de piață, poliția locală, fără a se limita la acestea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Onoarea 28 ianuarie 2017 at 18:34

Un om care se dovedeste pe zi ce trece, ca nu are nevoie sa fie deputat, pentru a se face cunoscut si apreciat. Stie cineva vreun merit cit de cit, al celui care din pacate mai conduce si astazi PSD-ul din judet si care da cu piciorul unora mai valorosi decat el ?

Don Simon 28 ianuarie 2017 at 22:03

Omul cinsteste locul. Valoarea lui ca OM nu i-o poate lua nimeni: nici Dârzu, nici PSD-ul!

psd-ist 29 ianuarie 2017 at 1:42

Dle Damian foarte bine ca nu renunțați. Cum sa fi acuzat de tradare pt ca rezultatele la parlamentare au fost mai slabe la parlamentare decat la locale in Ciugud pt PSD? Prin analogie inseamna ca si Hava, Teban, Oana Badea, etc au trădat Pnl-ul la Parlamentare pt ca a castigat Psd-ul. La locale de alege omul, nu partidul deci votez pe x dar partidul nu. Ce vina are primarul??? Clar ca lupta internă este motivul excluderii. Dreptatea va învinge! Baftă!

jon 29 ianuarie 2017 at 19:41

Nu cred ca domnul Damian v-a renunta.Acest om este un PSD-ist convins.Sa nu mai vorbim despre ce a facut ptr. comuna Ciugud.Baieti de la conducere ar trebui sa-si revizuiasca optiunea.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...