Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Primăria Stremț, acțiuni de curățare a stricăciunilor în urma inundațiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Comunei Stremț, Traian Ștefan Popa, a postat pe pagina sa de Facebook imagini din timpul procesului de curățare a drumului și remedierea stricăciunilor lăsate în urma inundațiilor. Acesta a mai comunicat că, având în vedere avertisementele meteo, vor fi în permanentă stare de alertă.

„La datorie și pe timpul nopții, nu numai în cele opt ore de program..
Văzând intensitatea ploii din noaptea de 22.06.2020 spre 23.06.2020, in jurul orei 3:30 împreuna cu viceprimarul comunei și cu șeful SVSU Stremț ne-am deplasat pe traseul Stremț-Mănăstirea Râmeț pentru a constata realitatea și gravitatea situației din teren, după care ne-am mobilizat întreg personalul bărbătesc din Primarie și am început cu utilajele din dotare (buldoexcavator, autospecială pompieri, autoutilitară și două motopompe) să remediem ceea ce apele au stricat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Aici ne referim la inundarea de subsoluri, curți, fântâni, blocarea DJ750C și a altor drumuri din interiorul localităților Stremț, Geoagiu de Sus și Fața Pietrii. Vreau sa mai precizez că pentru a se putea circula pe DJ750C in condiții de maximă siguranță, au fost înlăturate de pe carosabil cantități imense de materiale și bolovani căzute de pe stâncile din preajma drumului, inclusiv au fost spălate cu apă respectivele porțiuni.

Trebuie sa subliniez că văzând amploarea fenomenelor meteorologice din alte localități și imposibilitatea Consiliului Județean de a intervenii urgent pentru deblocarea DJ750C, personal l-am informat pe Domnul Ion Dumitrel, președintele consiliului județean, că vom interveni noi, lucru ce s-a și întâmplat.

În continuare ținând cont de previziunile meteorologilor, vom fi permanent în stare de alertă.”, a scris acesta în postarea sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea