FOTO| Primăria Stremț, acțiuni de curățare a stricăciunilor în urma inundațiilor

Primarul Comunei Stremț, Traian Ștefan Popa, a postat pe pagina sa de Facebook imagini din timpul procesului de curățare a drumului și remedierea stricăciunilor lăsate în urma inundațiilor. Acesta a mai comunicat că, având în vedere avertisementele meteo, vor fi în permanentă stare de alertă.

„La datorie și pe timpul nopții, nu numai în cele opt ore de program..
Văzând intensitatea ploii din noaptea de 22.06.2020 spre 23.06.2020, in jurul orei 3:30 împreuna cu viceprimarul comunei și cu șeful SVSU Stremț ne-am deplasat pe traseul Stremț-Mănăstirea Râmeț pentru a constata realitatea și gravitatea situației din teren, după care ne-am mobilizat întreg personalul bărbătesc din Primarie și am început cu utilajele din dotare (buldoexcavator, autospecială pompieri, autoutilitară și două motopompe) să remediem ceea ce apele au stricat.

ELIT

Aici ne referim la inundarea de subsoluri, curți, fântâni, blocarea DJ750C și a altor drumuri din interiorul localităților Stremț, Geoagiu de Sus și Fața Pietrii. Vreau sa mai precizez că pentru a se putea circula pe DJ750C in condiții de maximă siguranță, au fost înlăturate de pe carosabil cantități imense de materiale și bolovani căzute de pe stâncile din preajma drumului, inclusiv au fost spălate cu apă respectivele porțiuni.

Trebuie sa subliniez că văzând amploarea fenomenelor meteorologice din alte localități și imposibilitatea Consiliului Județean de a intervenii urgent pentru deblocarea DJ750C, personal l-am informat pe Domnul Ion Dumitrel, președintele consiliului județean, că vom interveni noi, lucru ce s-a și întâmplat.

Mihail David - 2020

În continuare ținând cont de previziunile meteorologilor, vom fi permanent în stare de alertă.”, a scris acesta în postarea sa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...