Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Prima promoție din Cugir, a Școlii postliceale ”Speranța Med Farm” Targu Mureș, a primit diplomele de absolvire

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir (localul vechi) a avut loc miercuri, festivitatea de încheiere  a cursurilor  Școlii postliceale ,,Speranța Med Farm” Tg.Mureș, pentru  prima promoție de asistenti medicali din Cugir.

promotie01Programul destinat festivității de absolvire a început prin intonarea  imnului ,,Gaudeamus igitur”, după care, în cuvântul său către absolvenți, directorul școlii,  prof. dr. Rad Ioan a spus că este ,,profund  impresionat de ambiția cugirenilor, de dorința lor de a învăța și de a se pregăti în cele două domenii ale școlii, medicină generală și farmacie”.

Viceprimarul Cugirului, prof. Horia Rotche, a precizat că ,,pentru această profesiune, ca și pentru cea de preot sau profesor, este nevoie de chemare, de responsabilitate, umanism,  conștiință și dăruire, având în vedere că se lucrează direct cu viața , pe care numai Dumnezeu o poate da, o poate lua”. După ce au predat cheia studenților din anul II, cei 27 de cursanți(medicină general și farmacie) au primit diplomele de absolvire și au depus emoționați jurământul medical. Au urmat felicitările aparținătorilor, ale colegilor din anii mai mici și pozele care să rămână în amintirea celor trei ani de studiu.

(C.P.)

[nggallery id=2297]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea