Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Prima acțiune de decolmatare a Văii Cărpinișului din ultima jumătate de secol, organizată de Primăria comunei Gârbova alături de ABA Mureș și SGA Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO: Prima acțiune de decolmatare a Văii Cărpinișului din ultima jumătate de secol, organizată de Primăria comunei Gârbova alături de ABA Mureș și SGA Alba

Valea Cărpinișului a fost decolmatată pentru prima oară în ultimii 50 de ani. Administrația comunei Gârbova alături de ABA Mureș și SGA Alba au fost organizatorii acesti acțiuni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Decolmatarea este procesul de curățare și îndepărtare a depunerilor de aluviuni, nisip, noroi sau alte materiale sedimentare dintr-un curs de apă, cum ar fi râuri, pâraie sau canale. Aceste depuneri pot fi rezultatul eroziunii solului sau al transportului de materiale de către apa în mișcare.

După acțiunea de ecologizare a comunei,continuăm lista realizărilor benefice, cu acțiunea de decolmatare a văii Cărpinișului.

Această măsură de prevenție nu s-a mai realizat în ultimii 50 de ani,necesitatea acestei lucrări fiind imperios necesară,ca măsură de prevenție împotriva inundațiilor.
Nu am fi reușit fără implicarea și colaborarea cu instituțiile abilitate în acest sens, care au răspuns cu celeritate.

Ne-au sprijinit în realizarea acestui demers ,domnul director Sorin Vlad de la Administrația Bazinală de Apa Mureș ,în colaborare cu domnul director Dican Vlad de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba,care au răspuns cu promptitudine,civism și profesionalism solicitării noastre,în vederea atingerii interesului comun și anume ,acela de a oferi siguranță și bunăstare cetățenilor comunei și nu numai.
Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și susținere!„, a transmis pe rețelele de socializare Ioan Muntean, primarul comunei Gârbova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea