Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Preșcolarii de la GPP Nr.9 din Alba Iulia, au sărbătorit în avans Ziua Mondială a Apei printr-o vizită la SGA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preșcolarii de la GPP Nr.9 din Alba Iulia, au sărbătorit în avans Ziua Mondială a Apei printr-o vizită la SGA

La 22 martie, în fiecare an, este Ziua Mondială a Apei, o zi dedicată concentrării atenției asupra problemelor legate de apă pe care anumite locuri de pe glob le întâmpină.

Preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit Nr.9 din Alba Iulia, au sărbătorit în avans evenimentul printr-o vizită la SGA – Sistemul de Gospodărire a Apelor din Alba Iulia, instituție parteneră cu grădinița de mai bine de 10 ani și parteneri educaționali în proiectul „Micii Ecologiști ai Cetății”, proiect ajuns la a XI ediție în acest an.

În urma vizitei, preșcolarii au aflat informații despre activitatea instituției, despre cum putem preveni poluarea și a beneficia de apă de calitate!

Calitatea resurselor de apă este din ce în ce mai mult ameninţată de poluare, iar micii preșcolari, viitori adulți, trebuie să afle că apa curată ne oferă şansa la o viaţă mai sănătoasă, iar calitatea vieţii se reflectă în comportamentul fiecăruia dintre noi faţă de apă, protejarea şi conservarea calităţii ei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea