FOTO: Pompierii care i-au salvat de la înec pe cei doi copii din Sebeș, felicitați de comandantul ISU Alba și de colegi

Inspectorul șef al ISU Alba, col. Guia Adrian Marius a dispus citarea prin Ordin de zi pe unitate a pompierilor care au salvat copiii de la înec din Râul Sebeș.

”Pentru efortul lor și mai ales pentru spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă, colegii noștri au fost felicitați de comanda ISU dar și de toți ceilalți colegi! Felicitari!”, a transmis maiorul Ovidiu Costea, de la ISU Alba.

CITEȘTE ȘI: UPDATE/ FOTO Intervenție CONTRACRONOMETRU a pompierilor din Sebeș: Au salvat doi copii aflați în pericol să cadă în râu

El a precizat că pompierii au acționat în condiții deosebite, adâncimea apei unde se afla fetița fiind de peste 2 metri, apa rece iar curenții foarte puternici din cauza deversării Barajului de la Petrești. Orice secundă de întârziere se putea transforma într-o tragedie.

Pompierii care au intervenit pentru salvarea celor doi copii sunt: Plt. adj. Duvlea Vasile, plt. maj. Groza Nicolae, Plt. adj. Biris Ioan, Plt. maj. Olaru Constantin, Plt. maj. Vantu Alin, Plt. maj. Bobitan Petru, Plt. maj. Goarna Vasile, Plt. maj Todor Petru, Plt. adj. Spatar Iulian, Plt. maj. Jorja Alin.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...