Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Polițiștii locali teiușeni, alături de copiii nevoiași din oraș: Daruri de Crăciun pentru mai multe familii din Teiuș. ”Au dreptul să creadă în Moș Crăciun”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii locali teiușeni, alături de copiii nevoiași din oraș: Daruri de Crăciun pentru mai multe familii din Teiuș. ”Au dreptul să creadă în Moș Crăciun”

”Fă un bine celui de lângă tine” este, de ani buni, o realitate la Teiuș! Și în acest an, polițiștii locali au fost alături de cei în nevoie și au pus mână de la mână și au dus pachete mai multor familii nevoiașe.

Citește și: MESAJE de CRACIUN 2023

Acțiunea „Fă un bine celui de lânga tine” este promovată deja de câțiva ani de Poliția Locală Teiuș și aduce  o rază de lumină unor familii și copii cărora reușesc prin gestul lor să le facă sărbătorile de Crăciun mai pline, mai dulci atât la propriu cât și la figurat!

Citește și: Mesaje de Crăciun. Felicitări și Urări de Sărbători – un gând bun pentru cei dragi

”Politistii locali teiuseni au pus mână de la mână, împreună cu oameni dornici să facă bine și au adus bucurie și zâmbete pe fețele unor copii ce nu sunt favorizați ai sortii, dar au dreptul să creadă în Moș Crăciun, care în acest an pentru ei a venit în uniforma politiei locale Teiuș!

Zâmbetele și fericirea nu vor avea niciodată preț, ele fiind suprema răsplată a colegilor noștri, politiști locali!”, au scros reprezentanții Primăriei Teiuș pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Popa Vlad Petru, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia a obținut medalia de argint la Olimpiada Națională de Fizică

Bogdan Ilea

Publicat

în

Popa Vlad Petru, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia a obținut medalia de argint la Olimpiada Națională de Fizică Etapa Națională a Olimpiade de Fizică s-a organizat la Brașov. Medalia de argint a fost obținută de către Popa Vlad Petru, din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea