Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: PISCINE moderne deschise de curând la Blaj, la concurență cu cele din Alba Iulia. CUM ARATĂ și cât te costă o zi de plajă și ”bălăceală”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

piscine blaj19Două piscine amenajate la standarde moderne s-au deschis, de curând, la Blaj și putem spune că acestea le fac concurență celor din Alba Iulia și din județ. Este vorba despre ”Hydro” și ”Paradisul Transilvaniei”, două locații excelente pentru cei care vor să evadeze în zilele toride de vară într-o oază de relaxare.

Piscinele sunt dotate cu mobilier modern, șezlonguri elegante, au terase ”de fițe”, dar și baldachine, asigurându-le clienților un cadru propice cititului. Prețurile sunt convenabile, iar pentru amatorii de distracție, seara,  se organizează și petreceri în jurul piscinei, chiar și cu animatori și animatoare.

Citiți și FOTO: TOPUL PISCINELOR din județul Alba

Dacă până acum blăjenii erau nevoiți să parcurgă zeci de kilometri pentru a se răcori la piscină, spre exemplu în Bucerdea, Târgu-Mureș, Ocna Sibiului, Târnăveni sau Alba Iulia, de acum încolo aceștia se pot bucura de două locații ideale pentru o zi de bălăceală și revigorare, dar și distracție în weekend.

11836854_700349013442783_1217089068954737527_nPiscina ”Hydro” este deschisă de nici o săptămână și deja face ”furori” în oraș și nu numai, fiind asaltată de zeci de doritori să-și petreacă timpul la razele soarelui și să înoate în piscină. Cei care aleg să se relaxeze aici pot servi și masa în restaurantul amplasat în apropierea piscinei. De asemenea, ”Hydro” dispune și de o terasă cochetă, în apropiere.

Tariful de acces pentru o zi de răsfăț la piscnă este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii în timpul săptămânii, iar în weekend 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii până la 10 ani. În preț este inclus și șezlongul (în limita locurilor disponibile), iar cei care aleg baldachinul trebuie să scoată din buzunare 20 de lei. Piscina are adâncimea cuprinsă între 1,20 și 1,80 metri, dar are amenajată și o mini-piscină pentru copii.

Programul de funcționare, de luni până duminică, între orele 8.30 – 24.00, iar în weekend amatorii de distracție sunt așteptați la petreceri. De exemplu, vineri, 7 august, se organizează ”Hydro&N.O.A Pool Party”, o petrecere cu animatori, în colaborare cu vestitul club din Cluj-Napoca. Locația se află pe strada Tudor Vladimirescu, nr.80, Blaj.

paradisul transilvanieiDacă vrei să te simți ca în paradis poți alege fără să stai pe gânduri Complexul ”Paradisul Transilvaniei” din Blaj. Deschis de aproximativ 3 săptămâni, acesta dispune de o piscină elegantă, jacuzzi, un bazin pentru copii și un bar amenajat la marginea piscinei. De asemenea, pe lângă pensiune, în cadrul complexului vor fi deschise un restaurant, dar și o sală de evenimente. Prețul pentru o zi de răfăț în acest cadru liniștit și relaxant este de 30 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii cu vârste de până la 10 ani, în preț fiind inclus și șezlongul. Piscina se întinde pe o suprafață de aproximativ 250 mp, iar adâncimea este cuprinsă între 1 metru și 1,60 metri.

Paradisul Transilvaniei este tot ceea ce și-ar dori un om după o zi lungă de vară fierbinte și stres cotidian: relaxare, eleganţă, gust și perfecțiune. Locația le stă la dispoziție și celor cu chef de distracție, fiind organizate diverse petreceri, atât publice cât și private. Programul zilnic de funcționare este între orele 10.00 – 24.00. Paradisul Transilvaniei se află situat pe strada Horea din Blaj, nr. 43.

Cele două piscine au fost deschise de către investitori privați, însă reamintim că Primăria Municipiului Blaj s-a apucat deja de lucrările la Baza de Agrement, ce va cuprinde bazine pentru adulți și copii, terase, cafenele, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, o investiție de aproximativ 1 milion de euro ce, potrivit primarului, se speră a fi finalizată până la începutul sezonului viitor.

[nggallery id=805]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea