Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Peste 800 de persoane, VACCINATE anti-COVID la Liceul Militar din Alba Iulia, de la debutul campaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 800 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19, la centrul organizat la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, de la debutul campaniei de vaccinare.

„De la debutul campaniei naționale de vaccinare și până acum, peste 880 de persoane au fost vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 la centrul de vaccinare organizat la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Din numărul total al persoanelor vaccinate, 494 au primit prima doză de vaccin, iar 386 persoane au fost vaccinate cu ambele doze (personal militar, civil și pensionari militari).

Precizăm că dintre persoanele vaccinate cu prima doză, 234 persoane fac parte din populaţia civilă și au fost vaccinate începând cu data de 25 martie, dată la care a debutat vaccinarea în cadrul celei de-a III-a etape a strategiei naționale de imunizare.”, au transmis reprezentanții instituției.

FOTO: Arhiva Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea