Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

FOTO | Peste 60 de angajați ai Primăriei Alba Iulia, alături de edilul Pleșa, s-au deplasat cu autobuzul electric și au analizat loturile de mobilitate urbană

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | Peste 60 de angajați ai Primăriei Alba Iulia, alături de edilul Pleșa, s-au deplasat cu autobuzul electric și au analizat loturile de mobilitate urbană

Cea de-a XXIII-a ediție a Săptămânii Europene a Mobilității (16-22 septembrie 2024) se apropie de final. Transportul public a fost gratuit astăzi pe toate autobuzele și microbuzele STP, pentru a încuraja utilizarea soluțiilor de transport ecologice și nepoluante. Transmite edilul Gabriel Codru Pleșa.

Citește și: Gabriel Pleșa și angajații Primăriei Alba Iulia, „vizită de lucru” la înghețată și o tură cu autobuzul „explorând diverse zone ale orașului”

„Și tot astăzi, angajații Primăriei au avut posibilitatea, după orele de program, să se deplaseze cu un autobuz electric în cartierul Gheorghe Șincai, la Centrul Multifuncțional, o investiție de peste 8 milioane de euro în curs de finalizare și care alături de celelalte obiective ale proiectului ”Ansamblu urban cu spații socio-culturale, educative și de locuit” va contribui esențial la modernizarea acestui cartier.

De asemenea, cei peste 60 de angajați ai Primăriei care au participat la această întâlnire de lucru au analizat rezultatele loturilor de mobilitate urbană, au discutat despre stadiul achiziției de proiectare și execuție a Campusului pentru Învățământ Dual (care a atras fonduri europene de peste 21.000.000 euro) și au participat activ la discuția despre dezvoltarea sustenabilă a Albei Iulia.

”A fost o oportunitate excelentă de a petrece timp împreună, în afara birourilor, de a vedea la fața locului investiții importante, de a ne gândi împreună la noi soluții pentru problemele acestui oraș. Le mulțumesc colegilor care au avut această idee, pentru că a fost încă o ocazie de a realiza că avem un oraș de care putem fi mândri, cu oameni implicați și buni cetățeni, dar și cu o echipă a Primăriei care iubește Alba Iulia” – Gabriel Pleșa, primar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume de bani pot fi acordate, situații și condiții

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume de bani pot fi acordate, situații și condiții Persoanele singure și familiile din municipiul Alba Iulia vor putea primi ajutoare de urgență și ajutoare comunitare în baza unei anchete sociale, reiese dintr-un Proiect de Hotărâre inițiat de edilul municipiului Alba Iulia „privind stabilirea situațiilor deosebite în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea