Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. Peste 500 de vizitatori la Star Transmission Cugir, la ”Noaptea lungă a industriei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă ediție „Noaptea lungă a industriei” s-a petrecut joi, 10 mai 2018, la Star Transmission  Cugir , eveniment devenit deja tradiţie în cadrul companiei, ca alternativă proprie la “Ziua Porților Deschise” şi care s-a adresat tuturor entuziaştilor şi pasionaţilor de marea lume automotive.

Potrivit organizatorilor,  prezența la manifestare a fost estimată la peste 500  de vizitatori din Cugir și localitățile apropiate pentru care au fost  pregătite diferite activități interesante, dintre care nu au lipsit, bineînțeles, tururile în halele de producție ale societății. Ca și în anii precedenți, organizatorii și-au făcut pe deplin datoria, prin  interesul manifestat ca vizitatorii să se bucure de tot ce au văzut pe parcursul celor șase ore pe care STC le-a afectat publicului de toate vârstele.

Prin intermediul specialiștilor firmei producătoare de componente pentru industria auto, participanții au avut prilejul să viziteze modernele capacități de producție, să primească informații legate de procesele de fabricație, să discute cu salariații, care lucrează în prestigioasa societate. Au fost de asemenea, o serie de activități interactive, workshop-uri, proiecte sociale și alte surprize.

Filiala Daimler – Star Transmission  Cugir a fost înființată în anul 2001 având ca obiect de activiate producția de piese pentru angrenaje, roți dințate și întinzătoare , pinioane , țevi de înaltă presiune  prin procese de prelucrare ,tratament termic , galvanizare și confecționare de dispositive.

Concernul german a contribuit la STC cu un capital de aproape 5 milioane de euro (utilaje în valoare de 2,2 milioane euro și 2,2 milioane de euro în numerar). Star Transmission a devenit, în urma investiției din 2016, furnizor unic, la nivel mondial, al conductelor de înaltă presiune destinate motoarelor pe benzină. Tot în 2016 , la Cugir , STC, a deschis o nouă hală , în care se produc în serie patru modele de diferite roți planetare pentru cutia de viteze în nouă trepte de viteză  9 G – Tronic ,investiția totală fiind de 36 milioane de euro. La începutul  anului 2017 , se deschide o nouă hală de producție în care se produc conductele de aluminiu de înaltă presiune pentru modele de motoare ( V8,V6 și 4 clilindri ) pe benzină Mercedes Benz.

Succesul din spatele Star Transmission înseamnă oameni. Înseamnă dorințe, visuri și ambiție. An de an sunt demarate campanii pentru a le oferi sprijn celor care au nevoie pentru a-și îndeplini aceste visuri. Până în acest moment s-a contribuit printr-o mulțime de activități, cum ar fi: modernizarea unei grădinițe și a unei creșe în Cugir, dotare cu aparatură a blocului operator și a secției de pediatrie a spitalului, susținerea unui stil de viață sănătos  prin sponsorizarea evenimentelor sportive, participara la Shoebox cu peste 1.280 de pachete distribuite pe raza județului Alba.

(C.P.)

[nggallery id=5595]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea