Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO. Peste 300 de studenţi, din patru centre universitare, au participat la Ziua Studentului, organizată de Bosch Automotive Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sâmbată, 25.05.2019, Bosch Automotive Blaj a organizat Ziua Studentului, un eveniment la care au participat peste 300 de studenţi, din cinci centre universitare din Alba-Iulia, Tîrgu-Mures, Cluj-Napoca şi Petroşani, centre ale căror studenţi sunt foarte importanţi pentru noi ca şi fabrică. Managerii noştri susţin adesea prelegeri în aceste locaţii, cea mai recentă fiind  la Alba Iulia, unde Directorul Comercial al companiei a împărtăşit studenţilor din vasta sa experienţă în Leadership.

La începutul zilei studenţii au fost întîmpinaţi de către Directorul Tehnic, dl Dirk Arnold, care le-a prezentat, pe scurt, cateva aspecte legate de istoricul Bosch Blaj, despre produsele fabricate aici, dar şi informaţii privitoare la activităţile sociale ale companiei.

Studenţii au vizitat apoi toate cele trei hale de producţie ale fabricii, avand astfel posibilitatea de a vedea cum se fabrică diferite tipuri de senzori, printre care şi senzorul de noxe care este parte esenţială din inovaţia revoluţionară în tehnologia diesel. De asemenea vizitatorii au putut observa şi zona de producţie din domeniul tehnicii liniare şi de montaj. O oprire spectaculoasa în turul fabricii a fost aceea din noul Centru Logistic Bosch, un spaţiu de peste 20 000 metri patraţi ce impresionează vizitatorii prin dimensiunile sale, încă de la primul contact vizual.

Totodată studenţii au participat la workshopuri pe teme precum „Sistemul de producţie Bosch” şi  „Industrie 4.0„. Aceştia au avut parte şi de prelegeri interesante pe teme comerciale şi de producţie Bosch (Rezolvare a problemelor).

După prânzul oferit studenţilor în cantina din incinta fabricii, aceştia au participat la activităţi libere, unde au putut afla mai multe informaţii despre oportunităţile de carieră oferite de companie, au avut parte de discuţii 1 la 1 cu manageri din fabrică, au ascultat poveştile de succes ale unor manageri din cadrul companiei,  însă nu au lipsit nici activităţile sportive sau cabina foto ce le-a permis studenţilor să imortalizeze într-o imagine experienţa acestei zile.

[nggallery id=7160]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Proiectul educativ „Societatea românească – societate europeană” implementat de Centrul Județean de Excelență Alba. În ce constă activitatea educațională 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proiectul educativ „Societatea românească – societate europeană” implementat de Centrul Județean de Excelență Alba. În ce constă activitatea educațională Centrul Județean de Excelență Alba a implementat proiectul “Societatea românească – societate europeană”, care este o alternativă la nevoia de cunoaștere a elevilor și cea de formare continuă a cadrelor didactice, prin promovarea de modele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea