Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Peste 2400 de preșcolari și elevi au luat startul în noul an de învățământ, la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Cugir, copiii din clasele pregătitoare, elevii de şcoală şi liceu au revenit în careul de început de an, cu emoţii, bucurie şi speranţă că vor reuşi să obţină rezultate pe măsura aşteptărilor la învăţătură, dar şi că vor avea zile frumoase alături de colegi şi profesori.

Incluzând și grădinițele arondate, efectivul cel mai mare, aparține Scolii Gimnaziale nr 3 (757)  –directori: prof. Stela Țârlea și Laura Teban, urmat de  Școala Gimnazială ,,Singidava” (650) directori –prof. Floare Vlasea, respectiv Stela Predescu, în timp ce Școala Gimnazială ,,Iosif Pervain”, numară 320. La colegii, numarul cel mai mare de elevi îl are Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lazarescu”(430) –director prof. Ionut Iancu), iar Colegiul ,,David Prodan”- director prof Ionela Cozmescu, are un efectiv de 307 elevi. Festivitățile de deschidere a noului an școlar au început la ora 08.30 (Scoala Gimnaziala nr.3 si s-au incheiat la ora 11.00 la Școala Gimnazială ,,Iosif Pervain”). La eveniment au luat parte primarul Adrian Teban, respectiv viceprimarul Călin Furdui, consilieri locali, șeful Poliției orașului Cugir –subcomisar Adrian Popa, șeful grupei de jandarmi din Cugir, plut. adj. sef, Ștefan Duru, polițițiști și jandarmi din Cugir. La fiecare școală au avut loc slujbe de binecuvântare susținute de preoți ai parohiilor locale.

   (C.P.)

[nggallery id=6095]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj O firmă din județul Alba a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei, de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu, deoarece un lucrător din cadrul firmei a fost depistat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea