Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Peste 200 de cadre didactice din Aiud, celebrate în cadrul evenimentului organizat de primărie „Ziua Educatorului” 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Mondială a Educatorului, sărbătorită din anul 1994 sub egida UNESCO, ne oferă, în fiecare an, bucuria de a ne întoarce privirile spre oamenii care și-au pus amprenta în mod semnificativ asupra existenței noastre, dascălii noștri.

Cu ocazia acestei zile de importanță mondială, Primăria municipiului Aiud a organizat în data de 5 octombrie 2017, la Salon Georgia, evenimentul ”Ziua Educatorului”, eveniment la care au participat peste 200 de cadre didactice din unitățile de învățământ aiudene.

Primarul municipiului, Iulia Adriana Oana Badea, le-a urat dascălilor, în numele Primăriei și Consiliului Local al municipiului Aiud, sănătate, putere de muncă și succes în nobila activitate pe care o desfășoară.

[nggallery id=4662]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea