Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Percheziții la Sebeș. Peste 5.000 de articole cu conţinut pirotehnic confiscate și două persoane cercetate penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş au confiscat peste 5.000 de articole cu conţinut pirotehnic, în urma unor percheziţii la locuinţele unor persoane deţinerea şi comercializarea ilegală de astfel de obiecte. Două persoane sunt cercetate penal.

La data de 29 decembrie a.c., polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 54 de ani, ambii din municipiul Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea infracțiunii de „efectuarea de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept”.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi, în dimineaţa zilei de 29 decembrie a.c., poliţiştii din Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat şi ridicat, în vederea confiscării, 5.250 de articole pirotehnice, de diferite categorii.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia își păstrează titlul de campioană la Olimpiada sportului militar liceal, etapa a II-a, titlu obținut și anul trecut. Cu patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea