Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Percheziții la Alba! 1,7 tone de vin, țuică și coniac contrafăcute, pentru nunţi și cumetrii, confiscate de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Băuturi alcoolice – vin, țuică, coniac și vișinată – contrafăcute cu chimicale, vândute în special pentru nunţi și cumetrii, au fost confiscate de polițiști.

alcool contrafacut

Ȋn urma celor 7 percheziţii efectuate vineri pe raza judeţelor Mureş şi Alba, la persoane bănuite de evaziune fiscală, poliţiştii de la IPJ Mureş au găsit  băuturi ambalate în sticle şi alţi recipienţi, fără etichete şi banderole de marcaj, destinate comercializării ilegale.
Evazioniștii deţineau o mini fabrică, din care poliţiștii au ridicat 1.423 de litri de vin, 133 de litri de coniac, 35 de litri de vişinată, 109 litri de ţuică de fructe şi 10 litri de alcool etilic, precum şi suma de 4.489 de lei.

alcool contrafacut2
De asemenea, a fost identificata o instalatie artizanala de distilare a bauturilor alcoolice, substante chimice utilizate pentru prepararea bauturilor, precum si sute de recipienti alcool-contrafacutdin plastic si sticle similare celor utilizate de marci consacrate, existând indicii ca persoanele sunt implicate inclusiv în fapte de contrafacere.
Din cercetari, reiese faptul ca bauturile erau distribuite la evenimente organizate în unitati de alimentatie publica, de pe raza judetelor Mures, Alba si Sibiu.
foto: IGPR

B.P.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea