Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO. PERCHEZIȚII în județul Alba într-un dosar privind furturi de bunuri, cu prejudiciu în valoare de 7.500 de lei. Tânăr de 27 de ani, din Baia de Arieș, cercetat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PERCHEZIȚII în județul Alba într-un dosar privind furturi de bunuri, cu prejudiciu în valoare de 7.500 de lei. Tânăr de 27 de ani, din Baia de Arieș, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii din Abrud, în urma investigațiilor efectuate, au reușit identificarea si recuperarea bunurilor care au fost furate în, perioada 5 august – 22 septembrie 2019,  din anexe ale locuințelor unor cetățeni din comuna Roșia Montană, Bucium și Vidra.

 La data de 2 octombrie 2019, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale și Compartimentului Criminalistic din cadrul Poliției Orașului Abrud au identificat și recuperat un ferăstrău mecanic, o mașină de găurit, o autofiletantă și un flex, care ar fi fost sustrase de un tânăr de 27 de ani, din Baia de Arieș. Prin identificarea acestor bunuri și predarea lor către părțile vătămate, recuperarea prejudiciului s-a ridicat la un procent de 99%.

Totodată, la data de 26 septembrie 2019, polițiștii au efectuat o percheziţie la domiciliul tânărului din Baia de Arieș, ocazie cu care au fost găsite și ridicate trei motoferăstraie, un fierăstrău pendular, o autofiletantă și o mașină rotopercutantă.

O altă percheziție a fost efectuată la data de 1 octombrie, la domiciliul unui bărbat din localitatea Ciuruleasa, unde a fost găsit un alt motoferăstrău. Se pare că bunul a fost sustras de tânărul din Baia de Arieș și vândut ulterior bărbatului din Ciuruleasa printr-un intermediar.

Prejudiciul total a fost estimat la 7.500 de lei și a fost recuperat aproape integral. Tânărul a fost prezentat în fața magistraților și este cercetat sub control judiciar.

[nggallery id=7463]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea