FOTO| PERCHEZIȚII în Alba: Un tânăr din Dolj, reținut de polițiști după ce și-a cumparat bijuterii și haine de peste 8.000 de lei cu cardul firmei la care lucra

Un tânăr din Dolj, reținut de polițiști după ce și-a cumparat bijuterii și haine de peste 8.000 de lei cu cardul firmei la care lucra

Polițiștii din Alba Iulia au reținut un tânăr care este cercetat pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Pentru obținerea de probe și recuperarea prejudiciului, polițiștii au efectuat două percheziții.

ELIT

La data de 10 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 27 de ani, din comuna Teasc, județul Dolj, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 28 – 29 martie și 01 aprilie 2020, ar fi utilizat, fără drept, datele unui card bancar, care aparținea unei societăți comerciale, la care era angajat, pentru a-și achiziționa bijuterii și obiecte vestimentare în valoare totală de 8.089 de lei.

Tânărul locuiește fără forme legale pe raza municipiului Sebeș, iar în vederea documentării activității infracționale polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la două imobile din municipiu, unde au fost identificate și ridicate bijuteriile și obiectele vestimentare.

În cursul zilei de azi, 11 iunie 2020, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...