Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Panică la Războieni, după ce un autoturism s-a răsturnat lovind o conductă de gaz

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poleiul și ceața de pe drumurile din județul Alba au condus la producerea mai multor accidente. După accidentul în lanț de pe A1, alte două mașini au ieșit în afara carosabilului pe DJ 107F, pe raza localității Războieni. Fără Victime!

Primul autoturism s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului îndoind o țeavă de gaz. Din fericire aceasta nu a fost fisurată.

La interval de doar 15 minute o a doua mașină a ieșit în décor, exact pe aceeași porțiune de drum.

Iată cum descrie Richard Dorin, un localnic din zonă, situația:

Circulaţi cu atenţie în Războieni-Cetate … în 15 minute două maşini sau învârtit pe şosea … una din păcate s-a întors cu cracii în sus … retezând o conductă de gaz … au fost 4 ocupanţi în autoturism … au scăpat fără nici o zgârietură (…) În final au fost scoase şi maşinile din şanţ … s-a aruncat cu ceva pe drum dar … panica a fost cu gazul!

Pentru judeţul Alba este valabilă până la ora 13:15 o atenţionare Cod galben, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ceaţă şi depunere de chiciură. Condiții de vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Revenim cu amănunte

foto: R.D.

[nggallery id=945]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea