Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO „Oferă un gând bun celui de lângă tine”, acțiune realizată de elevii Școlii Gimnaziale Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lumea în care trăim ne oferă o gamă foarte diversificată de mijloace de comunicare, dar cu toate acestea oamenii din jurul nostru comunica foarte rar unul cu celălalt, par tot mai singuri, tot mai împovărați de griji, tot mai triști.

desene04Prin intermediul acțiunii „Oferă un gând bun celui de lângă tine”, elevii Școlii Gimnaziale Ciugud au dorit să le transmită oamenilor din jurul lor un mesaj frumos.

Au vrut sa le spună că, de fapt, viața chiar e frumoasa, oamenii sunt buni și frumoși si fiecare in felul sau poate realiza lucruri minunate pentru sine si pentru cei de lângă ei. Asa ca au trecut la fapte si au pus o particica din personalitatea lor realizând desene sugestive, însoțite de mesaje pozitive, menite sa-i faca pe oameni sa reflecteze la lucrurile bune care ii inconjoara.

Din dorința de a face cat mai mulți oameni fericiți, au lipit aceste afișe în stațiile de autobuz, sperand ca in acele cateva minute in care așteaptă  mijlocului de transport îi vor face sa se gandeasca la ceva frumos si le vor aduce zambetul pe buze.

O lume mai bună se construiește cu gânduri bune si frumoase, iar cele mai valoroase lecții despre iubire, bunătate, toleranta si creativitate le avem de la copiii din jurul nostru.   

[nggallery id=1676]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea