Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: O trupă de tineri frumoşi şi talentaţi din Cugir au sărbătorit „Ziua Mondială a Teatrului’’, alături de spectatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Mondiala a Teatrului sarbatorita la Cugir001Peste 300 de localnici s-au adunat joi, 27 martie, în faţa Bisericii „Adormirea Maicii Domnului’’, unde au urmărit un spectacol extraordinar al trupei de actori aparţinând Casei de Cultură din Cugir, care au ieşit în stradă cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, pentru a fi alături de spectatori.

Talentaţii actori pregătiţi de regizoarea Maria Dodoc, îmbrăcaţi în costume speciale au interpretat un fragment din piesa „Gâlcevele din Chioggia” de Carlo Goldoni, dovedindu-le celor prezenţi că doresc să le umple sufletele cu bucurie şi cu gânduri bune.

Cugirenii au fost încântaţi de prestaţia tinerilor, s-au oprit să Ziua Mondiala a Teatrului sarbatorita la Cugir009vorbească şi să  se fotografieze cu ei, afirmând că ceea ce au văzut îi va stimula să meargă la teatru.

„Acum am aflat de la actori că este Ziua Teatrului şi cred că este ceva frumos şi interesant. Am mai fost la teatru, iar această formă de spectacol în stradă m-a convins şi mai mult de talentul artistic al conorăşenilor mei, fapt ce mă va determina să-i onorez cu prezenţa mea ori de câte ori joacă la Cugir”, a declarat Ioana, o tânără participanta la eveniment.

La final, actriţa Maria Dodoc, regizoarea spectacolului a prezentat publicului echipa care a evaluat în spectacolul amintit: Cosmina Pop, Cristina Besoiu, Ioana Banu, Larisa Torok, Nicoleta Fatan, Octavian Voina, Cătălin Florea, Maria Caraman, Dragoş Buhoiu, Laurenţiu Stafie. Sonorizarea a fost asigurată de Silviu Oprişan.

De menţionat că la manifestare a fost prezentă directoarea Casei de Cultură din oraş, prof. Rodica Florea, iniţiatoarea demersului de înfiinţare a Cercului de teatru la instituţia locală de cultură.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=1357]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea