Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| O tânără din Alba, lecție de viață pentru toți: A crescut la casa de copii, a strâns leu cu leu și și-a cumpărat locuința visată – ”Ești un model de om! Suntem mândri de tine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără din Alba, lecție de viață pentru toți: A crescut la casa de copii, a strâns leu cu leu și și-a cumpărat locuința visată – ”Ești un model de om! Suntem mândri de tine”

O tânără din Vingard, județul Alba, este un exemplu atât pentru tinerii din ziua de astăzi, cât și pentru noi toți. Marți, 17 octombrie, de ziua ei, primarul comunei Șpring, Iulia Stănilă, a postat un mesaj emoționant în mediul online, despre povestea de viață a tinerei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cosmina este o tânără care la vârsta de doar 3 anișori a ajuns în grija preotului Ioan, la Casa De Copii Vingard. Familia preotului și copiii alături de care a crescut i-au fost familie. În 2016, aceasta a fost angajată să aibă grijă la rândul ei de copilașii din casa unde chiar ea a trăit.

Cel mai mare vis al Cosminei a fost însă să-și cumpere o casă. A strâns bănuț cu bănuț, iar anul acesta a reușit să își cumpere locuința mult dorită, chiar lângă Casa de Copii Vingard.

”Pe Cosmina o cunosc de când era mică și rar am întâlnit o fată ca ea. Este în grija preotului Ioan din Vingard și a doamnei preotese din anul 1999, de când avea 3 ani și jumatate, ei fiind pentru ea ,,mami” și ,,părintele”.

Cei 13 copii de la Casa De Copii Vingard i-au fost familia și mereu a fost mândră de asta. Vreau să știți că pentru noi toți este o lecție…

Dacă majoritatea tinerilor de vârsta ei se bucură de sprijinul financiar al părinților, Cosmina a învățat să se descurce și să fie responsabilă de mică.

Ascultătoarea și harnică, ordonată și atentă la nevoile celor din jur, in anul 2016, când nu ar fi putut pleca departe de cei dragi, a fost angajată de părintele și are grijă de copilașii de la Casa De Copii Vingard.

Dar, chiar și așa, visul ei măreț a fost să-și cumpere o casă!

A muncit și în timpul liber pentru a face economii, a strâns leu cu leu și cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta visul ei s-a împlinit, cumpărându-și o căsuță fix lângă casa de copii.

Ești fata pe care nu am văzut-o niciodată tristă, indiferent de circumstanțe.

Să nu te schimbe nimic! Ești un model de om! Suntem mândri de tine, toți!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare În Vinerea Mare, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, dar și în toate bisericile ortodoxe are lor Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de înmormântare a Domnului Iisus Hristos, iar versurile lui sunt cântate de toți enoriașii prezenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea