FOTO | O tânără artistă din Alba scoate la licitație o lucrare personală pentru ajutorarea unei fetițe cu probleme medicale
FOTO | O tânără artistă din Alba scoate la licitație o lucrare personală pentru ajutorarea unei fetițe cu probleme medicale
Sub sloganul „Dar din dar se face Rai!”, Bianca, o tânără artistă din Alba, își scoate la licitație o lucrare personală pentru ajutorarea unei fetițe diagnosticată cu întârziere medie spre severă în dezvoltarea limbajului expresiv.
Citește și: FOTO | Moața care a mers să „cucerească” Clujul prin pictură: Bianca, o tânără artistă, care doreșe să exprime prin arta sa viața oamenilor din munții Apuseni
„Ce poate fi mai dureros pe lumea asta decât să te zbați pentru binele copilului tău? Eu am spus mereu că o femeie poate muta un munte, în special când vine vorba de copilul ei, îmi susțin în continuare ideea doar că de data aceasta putem ajuta și noi la „mutarea muntelui”.
Doamna Marcela împreună cu tatăl fetiței luptă din greu pentru minunea lor , diagnosticată cu întârziere medie spre severă în dezvoltarea limbajului expresiv. Părinții au nevoie de sprijin financiar pentru achitarea terapiilor „neuro feedback”.
Scot la licitație o lucrare specială creată de mine. Lucrarea are dimensiunile de 100×120 cm și este înrămată pe spate. Prețul de pornire este de la 1.400 lei . Persoana care donează ar face o faptă bună și s-ar alege și cu o lucrare din partea mea pentru care am pus foarte mult suflet!” a transmis Bianca pe pagina de Facebook.
Mai multe detalii pot fi obținute pe pagina de Facebook a Biancăi, Bianca Nico Art.
Bianca, originară din Țara Moților, este studentă la Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș Bolyai, și este pasionată pictură. Îmbină această plăcere cu rădăcinile sale din Țara Moțiilor, pe care încearcă să le imortalizeze prin arta sa.
În luna august a acestui an, Bianca a avut prima expoziție de pictură în Cluj-Napoca. În cadrul acesteia, a optat pentru ceea ce știe mai bine să surprindă prin arta sa, Țara Moțiilor. Peisaje alb negru, amintiri cu o clacă de coasă sau munca agricolă de a pune cartofi, sunt doar câteva dintre temele operelor pe care le-a prezentat.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Bradul de Crăciun: Povești, tradiții și legende. Primul brad de Crăciun împodobit de români
Bradul de Crăciun: Povești, tradiții și legende. Primul brad de Crăciun împodobit de români Una dintre cele mai frumoase tradiții de Crăciun este cea a familiei reunite în jurul bradului împodobit. Obiceiul bradului așa cum îl știm astăzi este originar din Germania Renașterii, spațiu de unde provin multe dintre obiceiurile actuale de Crăciun. Primul brad […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
MESAJE de CRACIUN 2024. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi
-
Opinii - Comentariiacum o zi
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Sănătatea și naturăacum 2 zile
15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
12 decembrie: Sfântul Spiridon, cel ce pleacă din raclă pentru a ajuta credincioșii care îl cheamă prin rugăciune
-
Ştirea zileiacum 29 de minute
Bradul de Crăciun: Povești, tradiții și legende. Primul brad de Crăciun împodobit de români
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
13 decembrie: Ziua Tipografilor