Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| O tânără a căzut de la etajul trei al unui bloc, încercând să fugă de soț: A rămas agățată în sârmele de rufe și s-a ales cu un traumatism la cap

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără de 22 de ani din Avrig a căzut de la etajul trei al unui bloc, încercând să fugă de soț în urma unei certe, dar a rămas agățată în sârmele de rufe. Femeie avusese o ceartă violentă cu soțul și a încercat să fugă de acesta, ieșind pe geam.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig și un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Avrig au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale între cei doi soți, pe strada Brukenthal din orașul Avrig.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că, în cursul acestei zile, între aceștia ar fi izbucnit un conflict, femeia în vârstă de 22 de ani încercând să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare.

Soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de polițiști în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază.

La fața locului a intervenit de urgență și ISU Sibiu, pentru a o salva pe femeia căzută de la etajul 3 și rămasă imobilizată în sârmele de rufe situate la etajul 2 al imobilului.

Victima în vârstă de 22 de ani a fost salvată de pompieri și predată echipajului SMURD sosit la fața locului pentru îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată la UPU Sibiu conștientă cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea