// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. O familie cu doi copii, blocată la o pensiune din Munții Șureanu, unde zăpada depășește 20 de centimetri

O familie, doi adulți și doi copii, a rămas blocată joi, din cauza ninsorii, la o pensiune din Poarta Raiului, Munții Șureanu, unde stratul de zăpadă de pe carosabil depășește 20 de centimetri, drumurile nefiind curățate din 15 martie.

Potrivit administratorului pensiunii din Poarta Raiului, doi adulți și doi copii nu pot coborî din Munții Șureanu, unde altitudinea maximă măsoară 2010 metri, din cauza stratului gros de zăpadă de pe carosabil.

”Stratul măsoară peste 20 de centimetri pe carosabil. Drumurile din zona respectivă nu s-au mai curățat din 15 martie în condițiile în care a mai nins de multe ori. A nins și azi noapte și ninge și acum. Familia blocată rămâne până vineri la cabană, acum fiind imposibil să coboare. Totodată, aseară au fost mai multe întreruperi de curent”, a spus, pentru ziarulunirea.ro, administratorul pensiunii.

În mai multe zone ale județului Alba a nins în noaptea de miercuri spre joi.

Județul Alba se află sub cod galben de vreme rea, meteorologii semnalând vânt, precipitații mixte și ninsori la munte.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Un răspuns la FOTO. O familie cu doi copii, blocată la o pensiune din Munții Șureanu, unde zăpada depășește 20 de centimetri

  1. Gheorghe 20.04.2017 la 12:00

    daaa..
    blocati pe naiba
    sa stea acasa daca nu au ch ce sa mearga