Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| O autoutilitară ce transporta mașini pe platformă s-a răsturnat pe autostrada A1 Sebeș-Deva, la Șoimuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O autoutilitară ce transporta mașini pe platformă s-a răsturnat pe autostrada A1 Sebeș-Deva, la Șoimuș

Vineri după-amiaza, traficul rutier a fost complet blocat pe autostrada A1 Sebeș-Deva, pe sensul către Deva, în urma unui accident rutier grav. Potrivit informațiilor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, incidentul s-a produs la kilometrul 373+300 de metri, în zona localității Șoimuș, județul Hunedoara.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma accidentului, un ansamblu rutier care transporta 3 autovehicule pe platformă s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând complet ambele sensuri de mers ale autostrăzii A1. Din fericire, nu au fost raportate persoane rănite în urma acestui incident.

Autoritățile au intervenit imediat pentru a gestiona situația și a elibera drumul cât mai repede posibil. Echipele de intervenție lucrează la îndepărtarea ansamblului rutier și a autovehiculelor avariate de pe partea carosabilă. De asemenea, se efectuează investigații pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia Un partid politic, mai exact Partidul Național Conservator Român, filiala Alba, a depus o contestație împotriva candidaturii pentru funcția de primar a doamnei Dana Nanu, candidata Alianței Dreapta Unită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea