FOTO: Numirea în funcţie a locţiitorului comandantului Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Marți, 17 aprilie, Locotenent-colonelul Viorel-Daniel Josan a fost numit  în funcția de locțiitor al comandantului Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. 

În cadrul revistei de front desfășurată marți dimineaţa atât elevii, cât și personalul instituției, au participat la ceremonia numirii în funcţie a noului locţiitor al comandantului Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul”.

Comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa a dat citire Ordinului Şefului Statului Major al Apărării prin care locotenent-colonelul Viorel-Daniel Josan a fost eliberat din funcţia de şef al logisticii (funcţie pa care a îndeplinit-o din ianuarie 2017) şi numit în funcţia de locţiitor al comandantului Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia.

De asemenea domnul colonel Marcel Domşa a adus mulțumiri și aprecieri domnului locotenent-colonel Florin Cîmpean care a asigurat interimatul funcţiei de locţiitor al comandantului din luna septembrie 2017 şi până în prezent.

Prestigiul și valoarea unei instituții sunt consecința implicării, a deciziilor și acțiunilor tuturor celor care lucrează în această instituție.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...