Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Numirea în funcţie a locţiitorului comandantului Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 17 aprilie, Locotenent-colonelul Viorel-Daniel Josan a fost numit  în funcția de locțiitor al comandantului Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. 

În cadrul revistei de front desfășurată marți dimineaţa atât elevii, cât și personalul instituției, au participat la ceremonia numirii în funcţie a noului locţiitor al comandantului Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul”.

Comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa a dat citire Ordinului Şefului Statului Major al Apărării prin care locotenent-colonelul Viorel-Daniel Josan a fost eliberat din funcţia de şef al logisticii (funcţie pa care a îndeplinit-o din ianuarie 2017) şi numit în funcţia de locţiitor al comandantului Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia.

De asemenea domnul colonel Marcel Domşa a adus mulțumiri și aprecieri domnului locotenent-colonel Florin Cîmpean care a asigurat interimatul funcţiei de locţiitor al comandantului din luna septembrie 2017 şi până în prezent.

Prestigiul și valoarea unei instituții sunt consecința implicării, a deciziilor și acțiunilor tuturor celor care lucrează în această instituție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea