Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Moș Crăciun a venit de la Star Transmission pentru 500 de copii orfani din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Angajații companiei s-au implicat în campania Shoebox: ”Împreună am făcut un copil fericit!”

Împreună putem face un copil fericit – acesta a fost sloganul campaniei Shoebox (cutie de pantofi) care s-a desfășurat în cadrul companiei Star Transmission. Totul a pornit de la o idee care s-a transformat într-un proiect, proiectul într-o mișcare, iar mișcarea s-a propagat în toată compania.

Pentru a vedea cu ochii noștri cum arată ”un munte de cadouri” ne-am deplasat la STC unde l-am găsit pe domnul Nicu în hala de producție mutând sute de cutii. L-am întrebat: ”Cum este să joci rolul Moșului?”. A răspuns fără să stea mult pe gânduri că i-ar face mare plăcere să fie și anul viitor unul dintre ajutoarele Moșului.

Anul acesta am fost pentru prima dată într-o casă de copii, m-au impresionat foarte mult copiii iar bucuria de pe chipurile lor cu siguranță o să ne dea putere să repetăm acțiunea și anul viitor„, a spus acesta.

Ca domnul Nicu sunt mulți în compania Star Transmission, peste 20 de persoane s-au implicat ca voluntari în acest proiect, distribuind de dimineața până seara cadouri copiilor loviți de soartă. Nici copiii nu s-au lăsat mai prejos și i-au răsplătit cu colinde, scenete, poezii iar la final au promis că șn anul care va veni, vor fi la fel de cuminți.

A fost greu până a adus primul angajat cutiuța plină cu dulciuri, jucării și hăinuțe apoi totul a prins viață”, povestesc cei implicați. Precum un bulgăre de zăpada care se rostogolește și devine tot mai mare, așa a crescut și această campanie. Proiectul a început la mijlocul lunii noiembrie și într-o lună s-au strâns 525 de pachețele care au fost împărțite copiilor din centrele de plasament din orașele Alba-Iulia, Blaj, Cugir, Sebeș, adăpostul „Casa din Munte” Strungari precum și altor 30 de preșcolari din familii defavorizate din această comună.

[nggallery id=904]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură” Etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL „UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ” (CLASELE V-VIII), s-a desfășurat în data de 15.04.2024, la Școala Gimnazială Ciugud, coordonată de inspector școlar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea