FOTO| Moarte suspectă, într-un sat din Alba. Trupul neînsufleţit al unei bătrâne, descoperit la câteva săptămâni de la deces

Moarte suspectă, într-un sat din Alba. Trupul neînsufleţit al unei bătrâne a fost descoperit la câteva săptămâni de la deces.

Trupul neînsuflețit al unei bătrâne a fost descoperit, joi, 9 mai, în satul Cetea, comuna Galda de Jos, într-o casă ce aparținea fostului soț.

Bărbatul care de mai mulți ani trăiește în județul Hunedoara, folosea locuința de la Cetea ca și casă de vacanță și trecea ocazional prin zonă. Casa nu era locuită, bătrâna găsită decedată fiind stabilită în Germania de mai mulți ani, împreună cu fiul ei.

Sătenii povestesc că au văzut-o pe femeie pe la mijlocul lunii februarie, însoțită se pare de băiatul său:

„Femeia nu se putea descurca singură, o ducea băiatul. El ducea două bagaje, le ducea de aici până acolo, se întorcea după ea, o lăsa rezemată de un gard, de o poartă, a adus bagajele până la poartă și au intrat în curte. Mai mult nu i-am mai văzut. Când mergeam la lucru în schimb vedeam întotdeauna lumina aprinsă”.

Oamenii mai spun trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit de proprietarul casei, fostul soț al decedatei. Bătrâna era așezată în pat, acoperită. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsiere, iar poliţiştii fac verificări pentru a stabili în ce circumstanţe a survenit moartea femeii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...