Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Mini-grădină zoologică gratuită, în aer liber, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Părinții și bunicii din Alba Iulia pot să le facă o surpriză celor mici, dacă ies la plimbare în aceste zile și își îndreaptă pașii spre zona Bazinului Olimpic. Aici funcționează, până duminică, o veritabilă mini-grădină zoologică în aer liber.

Este vorba despre locul în care a fost amplasat Circul din Budapesta, care susține spectacole în aceste zile în municipiul nostru, unde, într-un spațiu îngrădit, pot fi văzute zeci de animale. Chiar dacă este vorba doar de ierbivore – cămile, lame, cai, ponei, măgari, bivoli, iaci sau capre, care se plimbă în voie, ”servesc masa” sau se odihnesc în așteptarea reprezentațiilor de seara, este o ocazie numai bună pentru copii să le vadă și eventual să primească o lecție în aer liber despre ele, mai ales că totul e gratuit și fără limită de timp.

Și adulții pot să învețe lucruri noi: cămilele, de exemplu, nu sunt deloc mofturoase și acceptă cu plăcere un dar de la vizitatori, chiar dacă acesta este o banală felie de franzelă!

[nggallery id=1533]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea