Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| „Micii pietoni”: Concurs al IPJ Alba pentru preșcolari, unde copiii și-au demonstrat cunoștințele temeinice privind regulile de circulație

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| „Micii pietoni”: Concurs al IPJ Alba pentru preșcolari, unde copiii și-au demonstrat cunoștințele temeinice privind regulile de circulație

Preșcolarii din Alba Iulia au avut ocazia să-și demonstreze cunoștințele privind circulația rutieră, în cadrul concursului ”Micii Pietoni”.

Azi, 13 iunie 2023, la Grădinița cu Program Normal Bărăbanț, din Alba Iulia, a avut loc o nouă ediție a concursului „Micii pietoni”, organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar Județean Alba, în cadrul Proiectului „Educație Rutieră – Educație pentru Viață”.

Echipajele au fost alcătuite din câte doi preșcolari, de la grădinițele din Alba Iulia, care au avut de parcurs câte 3 probe: demonstrarea cunoștințelor privind regulile de circulație pietonală, recitarea unei poezii sau interpretarea unui cântec cu tematică rutieră și o probă practică.

Copiii au demonstrat cunoștințe temeinice privind regulile de circulație, pe care le-au aplicat corect la proba practică a concursului precum și talent în susținerea momentelor artistice, toți fiind declarați câștigători și răsplătiți cu medalii, permise de buni pieton, jocuri, diplome, rechizite și cărți de activități adaptate vârstei lor.

Activitățile cuprinse în calendarul proiectului „Educație Rutieră – Educație pentru Viață” vor continua, mâine, 14 iunie, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, cu etapa județeană a concursului de siguranță rutieră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT rutier pe autostrada A10. Două mașini s-au ciocnit în zona Alba Iulia Sud, pe sensul Aiud-Sebeș

Bogdan Ilea

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe autostrada A10. Două mașini s-au ciocnit în zona Alba Iulia Sud, pe sensul Aiud-Sebeș Vineri dimineața, 24 mai, în jurul orei 05:30 un accident rutier s-a produs pe autostrada A10, în zona Alba Iulia Sud, sensul Aiud-Sebeș. Persoanele implicate nu au fost grav rănite. Citește și: VIDEO | INCENDIU de proporții în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea