Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Membrii PNL Alba Iulia, în frunte cu Mircea Hava, au împărțit cadouri de Paște familiilor aflate în dificultate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Partidul National Liberal, filiala Alba Iulia a organizat astazi o ampla actiune cu ocazia Sarbatorii Pascale. Echipa de consilieri locali a PNL, in frunte cu primarul Mircea Hava, au impartit cadouri de Paste familiilor aflate in dificultate din Alba Iulia.

actiune cadouri PNL Alba Iulia (2)Au fost distribuite peste 120 de pungi cu dulciuri si alimente la 45 de familii din oras. Tot astazi s-au acordat premii in urma concursului organizat de OFL Alba Iulia, la Radio Unirea FM. Acestea au constat in cosuri cu bunatati, un miel si premii din partea Agra’s. Toate acestea au fost oferite cu caldura de membrii ai Organizatiei Municipale a PNL Alba Iulia, prim-vicepresedintele PNL, senatorul Teodor Atanasiu, parlamentarii Alexandru Peres si Dan Simedru, Primarul Mircea Hava, Viceprimarii Gabriel Plesa si Paul Voicu, Presedintele CJ Alba Ion Dumitrel, Vicepresedintele CJ Alba Florin Roman, de catre OFL Alba Iulia, in frunte cu Presedintele Anda Udrea, dar si de catre Asociatia „Excelența Apulum” Alba Iulia.

[nggallery id=308]

Prin aceste actiuni, organizatia municipala si cea judeteana a PNL au dorit sa fie alaturi de cei in nevoie, pentru a le face o bucurie in pragul Sfintei Sarbatori de Paste.

Intreaga echipa a PNL Alba si PNL Alba Iulia, va ureaza Sarbatori fericite si linistite!

Alin Ignat, Purtator de cuvant al PNL Alba Iulia

comunicat de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea