Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Membrii PNL Alba Iulia, în frunte cu Mircea Hava, au împărțit cadouri de Paște familiilor aflate în dificultate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul National Liberal, filiala Alba Iulia a organizat astazi o ampla actiune cu ocazia Sarbatorii Pascale. Echipa de consilieri locali a PNL, in frunte cu primarul Mircea Hava, au impartit cadouri de Paste familiilor aflate in dificultate din Alba Iulia.

actiune cadouri PNL Alba Iulia (2)Au fost distribuite peste 120 de pungi cu dulciuri si alimente la 45 de familii din oras. Tot astazi s-au acordat premii in urma concursului organizat de OFL Alba Iulia, la Radio Unirea FM. Acestea au constat in cosuri cu bunatati, un miel si premii din partea Agra’s. Toate acestea au fost oferite cu caldura de membrii ai Organizatiei Municipale a PNL Alba Iulia, prim-vicepresedintele PNL, senatorul Teodor Atanasiu, parlamentarii Alexandru Peres si Dan Simedru, Primarul Mircea Hava, Viceprimarii Gabriel Plesa si Paul Voicu, Presedintele CJ Alba Ion Dumitrel, Vicepresedintele CJ Alba Florin Roman, de catre OFL Alba Iulia, in frunte cu Presedintele Anda Udrea, dar si de catre Asociatia „Excelența Apulum” Alba Iulia.

[nggallery id=308]

Prin aceste actiuni, organizatia municipala si cea judeteana a PNL au dorit sa fie alaturi de cei in nevoie, pentru a le face o bucurie in pragul Sfintei Sarbatori de Paste.

Intreaga echipa a PNL Alba si PNL Alba Iulia, va ureaza Sarbatori fericite si linistite!

Alin Ignat, Purtator de cuvant al PNL Alba Iulia

comunicat de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea