FOTO| Medic internist nou la Spitalul din Câmpeni: Dr. Lucian Goia, un om de-al locului

Spitalului orășenesc Câmpeni are un medic nou, pe specialitatea interne care s-a alăturat echipei de specialiști. Dr. Lucian Goia, medic specialist Interne, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara, iar rezidențiatul l-a făcut tot acolo.

Medicul este originar din Câmpeni, are acum 30 de ani și a decis că cel mai frumos gest pe care l-ar putea face pentru consătenii săi este acela de a le întoarce grija și atenția cu care l-au înconjurat în copilărie, în tinerețe. Astfel, s-a întors pe meleagurile natale unde va lucra, cu normă întreagă, în slujba sănătății consătenilor săi. La Spitalul orășenesc Câmpeni mai lucrează, cu contract de prestări servicii, încă un alt medic internist – dr. Cristescu, cu o vastă experiență profesională, mai ales în cazuistica zonei Munților Apuseni.

Managerul unității sanitare, dr. Lăcrămioara Morar, spune că cei doi vor face o echipă de nota 10. La spitalul orășenesc Câmpeni există mare parte din aparatura medicală necesară, cât și condiții hoteliere excelente, pentru ca actul medical să se desfășoare în condiții optime, atât pentru personalul medical cât și pentru pacienți. ”În aprilie va fi montat CT-ul .

Avem o nouă instalație de sterilizare a instrumentarului medical. Avem la laborator aparat de biochimie și sistem de digitizare la laboratorul de imagistică. Există aparat pentru markeri cardiaci și un electroencefalograf pe secția de neurologie. De medici specialiști mai avem nevoie, să ne fie organigrama completă și totodată să putem completa nevoile medicale ale locuitorilor Țării Moților”, a declarat primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Dochin Tamara 24 ianuarie 2020 at 8:55

Felicitări d-lui Dr Goia dar si d-rei Dr Morar pentru munca si efortul depus în acest spital. Sunt din Alba Iulia si am fost consultată de d-ra Dr Morar. Am fost foarte mulțumită cum m-a consultat caci e un medic profesionist si de nota 10 care își ia munca foarte în serios. FELICITĂRI, MULT SUCCES IN MESERIA DEPUSĂ ȘI MULTĂ SĂNĂTATE. Păcat că in spitalul din Alba nu e un medic ca d-ra doctor Morar.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...