FOTO. Mașină de aproape 20.000 de euro a Poliției Locale Sebeș, inscripționată greșit. Cum au scris numele instituției pe un autoturism de patrulare

Poliţia Locală Sebeş s-a dotat recent cu o mașină nouă, Dacia Duster, care a fost inscripţionat greşit, prin scrierea incorectă a unui cuvânt din denumirea instituţiei.

Astfel, în loc de Politia locală Sebeş, cei care s-au ocupat de inscripţionarea autoturismului au scris ”POLTIA” locală Sebeş, fără un „i“.

Greșeala nu a fost observată de angajaţii şi reprezentanţii instituţiei, iar maşina a fost ”scoasă” la patrulare pe străzile municipiului Sebeş.

Cei care au observat greşeala au fotografiat maşina şi au postat pozele pe internet. Unul dintre cei care a postat fotografii cu autoturismul poliţiei locale a scris că ”Dăncilă a ajuns primar la Sebeş”.

Un altul a precizat că, probabil, la mijloc, este o neatenţie, în timp ce un alt comentator a precizat că ar fi nevoie de o demisie de onoare. Autoturismul a fost achiziţionat prin procedură de cumpărare directă, în iulie 2018, cu suma de 91.899,15 lei (19.725,50 euro).

Reprezentanţii Direcţiei ”Poliţia Locală” din cadrul Primăriei Sebeş au precizat că eroarea de scriere a cuvântului ”poliţia” va fi remediată. De pe site-ul instituţiei aflăm că ”Poliţia Locală Sebeş îşi desfăşoară activitatea în interesul comunităţii locale, exclusiv pe baza şi în executarea legii, precum şi a actelor autorităţii deliberative şi ale celei executive ale administraţiei publice locale”. Direcţia de specialitate are un număr de 15 angajaţi.

Atribuţiile poliţiştilor locali sunt următoarele: asigură ordinea şi liniştea publică, precum şi paza bunurilor; circulaţia pe drumurile publice conform competenţelor prevăzute de Legea 155/2010; disciplina în construcţii şi afişajul stradal, activitate comercială; protecţia mediului; alte domenii stabilite prin lege.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Marius 19 septembrie 2018 at 14:28

Sunt curios care este adevaratul motiv pentru ca s-a scris gresit!

un cititor 20 septembrie 2018 at 9:16

Ce mi se pare interesant este faptul ca s-a scris gresit in 2 ( doua ) locuri.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...