Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Mărțișoare 100% ecologice! Inițiativă SUPERBĂ din partea Clubului Lions din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO. Mărțișoare de 1 Martie 100% ecologice! Inițiativă SUPERBĂ din partea Clubului Lions din Alba Iulia

Tradiția confecționării mărțișoarelor este un obicei frumos, care a rămas în rândul generațiilor, odată cu trecerea timpului. Mărțișorul, acest obiect de podoabă, care întâmpină sosirea mult așteptatei primăveri, este un simbol al reînnoirii timpului şi al renaşterii naturii.

Așadar, în întâmpinarea primăverii, membrii Clubului Lions din Alba Iulia au realizat, cu drag și spor, mărțișoare 100% ecologice, folosind plante, semințe sau sâmburi.

„Toate fondurile strânse din vânzarea mărțișoarelor vor merge pentru susținerea proiectului „100 de intrumente pentru tinere talente”, prin care s-au donat până acum Liceului de Arte „Regina Maria” două viole, o vioară și un contrabas. În acest an, ne concentrăm eforturile pentru achiziția unei pianine în valoare de 10.000 lei.Până acum, din donațiile dumneavoastră, s-au strâns 7.000 lei și sperăm, cu vânzarea acestor mărțișoare, să ajungem la suma finală”, se arată în postarea făcută pe o rețea de socializare.

Așadar, dacă doriți să sprijiniți această cauză și să achiziționați un mărțișor ecologic, le puteți găsi cafeneaua framm’s sau le puteți lăsa mesaj privat, iar și ei vor face tot posibilul ca mărțișoarele să ajungă la dumneavoastră.

Surse: Facebook – Lions Club Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea