FOTO. Mărțișoare 100% ecologice! Inițiativă SUPERBĂ din partea Clubului Lions din Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
FOTO. Mărțișoare de 1 Martie 100% ecologice! Inițiativă SUPERBĂ din partea Clubului Lions din Alba Iulia

Tradiția confecționării mărțișoarelor este un obicei frumos, care a rămas în rândul generațiilor, odată cu trecerea timpului. Mărțișorul, acest obiect de podoabă, care întâmpină sosirea mult așteptatei primăveri, este un simbol al reînnoirii timpului şi al renaşterii naturii.

Așadar, în întâmpinarea primăverii, membrii Clubului Lions din Alba Iulia au realizat, cu drag și spor, mărțișoare 100% ecologice, folosind plante, semințe sau sâmburi.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

„Toate fondurile strânse din vânzarea mărțișoarelor vor merge pentru susținerea proiectului „100 de intrumente pentru tinere talente”, prin care s-au donat până acum Liceului de Arte „Regina Maria” două viole, o vioară și un contrabas. În acest an, ne concentrăm eforturile pentru achiziția unei pianine în valoare de 10.000 lei.Până acum, din donațiile dumneavoastră, s-au strâns 7.000 lei și sperăm, cu vânzarea acestor mărțișoare, să ajungem la suma finală”, se arată în postarea făcută pe o rețea de socializare.

Așadar, dacă doriți să sprijiniți această cauză și să achiziționați un mărțișor ecologic, le puteți găsi cafeneaua framm’s sau le puteți lăsa mesaj privat, iar și ei vor face tot posibilul ca mărțișoarele să ajungă la dumneavoastră.

Surse: Facebook – Lions Club Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419