FOTO: Maratonistul aiudean Polgar Levente, decorat cu medalia Statului Major General ,,Onoare şi Patrie”. A alergat cu ocazia Zilei Armatei, la Carei, cu steagul României

Maratonistul  Polgar Levente Ioan a alergat cu steagul României la ,,Ştafeta Veteranilor 2017″ de la Oradea la Carei.  Aiudeanul a fost decorat de Generalul Nicolae Ionel Ciucă cu medalia Statului Major General ,,Onoare şi Patrie”. Traseul Albastru al Ștafetei Veteranilor s-a încheiat la Carei.

ELIT

Ieri, cu ocazia Zilei Armatei Române, la Carei, Levi Polgar a predat ștafeta, drapelul României, purtat 105 km din cei 1010 km în total, generalului Nicolae Ionel Ciucă, șeful Statului Major al Apărării.

Traseul Albastru a început la Craiova, în 11 Octombrie și pentru parcurgerea lui s-au mobilizat Invictuși din Craiova, Slatina, Curtea de Argeș, Cincu, Sibiu, Sebeș, Alba Iulia, Deva, Lugoj, Timișoara, Arad și Oradea.

“Go Invictus ! Felicitări şi respect!”

“Sunt onorată să cunosc un astfel de om. De Ziua Armatei, a alergat pe distanța Oradea- Carei, cu drapelul României! Într-o lume în care ne plângem de tot felul de mici sau mai mari neajunsuri, ei, cei curajoși, ne învață să fim puternici, sinceri și soldați adevărați! Felicitări, Polgar Levente Ioan!”, sunt doar câteva din mesaje primite de aiudean pe pagina personală de facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Eu 26 octombrie 2017 at 12:32

Felicitari,domnule Levente!

GHINDEAN MARIA ELENA 26 octombrie 2017 at 19:14

Felicitari pentru Levente Polgar , ne mandrim ca un astfel de OM este din municipiul nostru si ne aduce cinste si onoare . Mult succes in continuare pentru a realiza tot cea ce si-a propus.

Avram Iancu 28 octombrie 2017 at 9:13

FELICITARI !!!
Esti demn de toata cinstea .
L-am vazut ieri pe Levente in oras , acelasi om modest , respectuos si cu bun simt .
Ai tot respectul meu !!!
Sanatate !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...