Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Mai mulți pompieri și polițisti din județul Alba au donat sânge, de Ziua Națională a României

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| Mai mulți pompieri și polițisti din județul Alba au donat sânge, de Ziua Națională a României

Peste 20 de pompieri și polițisti din județul Alba au participat la o campanie de donare de sânge care se desfășoară la Zlatna.

”Se spune că cineva are nevoie de sânge o dată la 3 secunde și că 60% din populație va avea nevoie de sânge la un moment dat al vieții, cu toate că doar 2% din populație donează sânge.

Conștientizând această nevoie stringentă a persoanelor bolnave, peste 20 de pompieri și polițisti, din județul Alba, au ales să sărbătorească diferit Ziua Națională a României.

Aceștia au răspuns apelului reprezentanților autorităților județene și locale și s-au alăturat campaniei ”Avem același sânge”, care a avut loc în orașul Zlatna.
Este important să ajutăm. Donând sânge, poți salva vieți!” au declarat reprezentanții Inspectoratului de Situații de Urgență Alba pe pagina oficială de Facebook.

Digi 24 a lansat campania Avem acelaşi sânge, menită să încurajeze donarea. ”Avem acelaşi sânge” a început astăzi, 1 Decembrie, în trei judeţe simultan, respectiv Alba, Gorj şi Iaşi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea