Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: “Magicianul” A.G. Weinberger a vrajit publicul din Alba Iulia cu muzica sa

Bogdan Presecan

Publicat

în

“Speculantul de emoții”, așa cum singur s-a descris A.G. Weinberger ieri dimineață la conferința de presă, a reușit așa cum o face de fiecare dată să-i transpună pentru mai bine de o oră pe cei prezenți la concertul său de aseară într-o altă dimensiune. Acel gen de dimensiune despre care te întrebi adoua zi dacă chiar ai simțit-o.

Reactia publicului cred ca intrecut chiar si asteptarile artistilor, care au reusit cu blandete să impresioneze fiecare om din sală prin acele interpretari de exceptie.

„A fost un concert de muzica nu blues sau jazz asa cum se astepta lumea”, a descris A.G. Weinberger reprezentația sa și a colegilor săi de band.

Un iubitor de muzică bună este și Claudiu Mărginean care s-a aflat în sală la concert și ne-a împărtășit impresia sa despre spectacol: “O muzica diferita de cea cu care ne-am obisnuit de-a lungul vremii sa auzim de la Weinberger, o muzica menita sa ne scoata din normal, o muzica care pare sa ne povesteasca intamplari din viata artistului situat pe scena, care reuseste sa transforme un concert intr-o poveste scrisa cu ajutorul lui Neil Young si al lui J.J.Cale.

Cu alte cuvinte o seara care ne-a delectat sufletele cu ajutorul unor mari muzicieni”.

În România nu se poate vorbi despre Blues fără acest muzician de excepţie cu reputaţie internaţională: A.G. Weinberger. Eforturile lui de a promova cu zel misionar şi de a implementa acest gen pe piaţă, dar şi atitudinea şi gândirea despre viaţă, a ceea ce se numeşte Blues, îi conferă statutul de „punct de pornire” al acestei mişcări muzicale în România. Este orădean la origine, chitarist, vocalist, interpret la muzicuţă, producător şi realizator de emisiuni radio şi producător de albume, iniţiator al mişcării de cluburi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis vineri, 26 iulie, prognoza meteo pentru intervalul 29 iulie – 26 august 2024. Potrivit specialiștilor, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea