Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Lupta pentru Cotroceni: Klaus Iohannis s-a întâlnit cu ”greii” politicii județene și simpatizanții ACL Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Iohannis48Candidatul Dreptei la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis,  a venit astăzi la Alba Iulia pentru a se întâlni cu simpatizanții și membrii ACL Alba. Acesta a fost întâmpinat de sute de persoane, consilieri, primari, reprezentanți ai administrației locale, județene și naționale și a intrat în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor pe imnul „verde înrourat”.

”Sibianul” spune că are pentru România un proiect pentru următorii 10 ani, și promite administrație corectă și fără corupție. Acesta nu a uitat de contracandidatul său Victor Ponta, pe care l-a atacat pentru că a introdus în campanie etnia.

 ”Anul 2014 este anul marilor schimbări în România. Cea mai mare schimbare deja s-a produs. Fuziunea PDL cu PNL a creat un mare partid de dreapta care deja schimbă realitatea politică în România. Vom guverna România timp de cel puțin 10 ani. Este nevoie de o altfel de politică în România. Este nevoie de un lucru care se poate descrie într-un singur cuvânt, normalitate. Îmi doresc în exercitarea funcției prezidențiale mai puțină gălăgie și mai multă muncă, mai multe probleme rezolvate. Eu mi-am permis să spun că am o viziune pentru România. România prosperă, locuri de muncă, România puternică, respect în comunitatea internațională a statelor. Aceste lucruri mi le doresc pentru țara mea și împreună vom reuși. La Sibiu am demonstrat că se poate face o administrație corectă și pentru cetățeni. Se poate face administrație fără corupție. Se poate reda speranța oamenilor”, a spus Klaus Iohannis.

Primii care au luat cuvântul au fost copreședinții ACL Alba, Teodor Atanasiu și Mircea Hava, urmați de președintele CJ Ion Dumitrel.

Primarul Mircea Hava a arătat că își dorește ca România să devină o țară asemănătoare Germaniei.

”Bine ați venit domnule președinte! Pentru mine sunteți domnul președinte. În județul Alba primarii și oamenii au făcut ca niciodată să nu câștige stânga. Aici a câștigat tot timpul dreapta. Eu cred că Iohannis este cel care poate face ca România să fie o soră mică a Germaniei”, a spus primarul Mircea Hava.

Senatorul Teodor Atanasiu nu a uitat de contracandidatul lui Iohannis, Victor Ponta, dar nici de rivalul său din teritoriu, Ioan Dîrzu.

”Să-i trimitem frumos pe pesediști acasă, să se mai gândească și să-și mai schimbe obiceiul să-și pună rudele în conducere. Si acest lucru se face cel mai bine în opoziție. Când a intrat Iohannis în Alba Iulia a început să vibreze totul, pentru că a început să vibreze Ponta, Dîrzu și tot PSD-ul. Avem cel mai bun candidat, Klaus Iohannis”, a spus senatorul Teodor Atanasiu.

Ion Dumitrel consideră că fiecare regiune a țării ar trebui să voteze candidatul Dreptei.

”Și oltenii și dobrogenii și moldovenii trebuie să știe un lucru. Dacă vor să trăiască ca și în Germania, să voteze un neamț. Nu putem să nu ne schimbăm și noi, poporul român, după regulile UE. Să fim foarte corecți și sinceri. Eu nu am nicio îndoială. 70% pentru candidatul nostru este un lucru care se va realiza fără mari eforturi pentru locuitorii județului Alba. Trebuie să gândim european. Voturile nu se iau și nu se cerșesc la biserică în ziua în care e o mare sărbătoare. Eu cred cu tărie în victoria noastră și a președintelui Iohannis. Eu cred și niciodată nu m-am înșelat”, a spus președintele CJ Ion Dumitrel.

La începutul întâlnirii s-a ținut un scurt moment de reculegere pentru fostul liberal, omul de afaceri Dinu Patriciu.

[nggallery id=2195]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea