Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Lucrările pentru reabilitarea Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș, finalizate. Cum arată sălile de curs

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Lucrările pentru reabilitarea Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș, finalizate. Cum arată sălile de curs

Lucrările pentru reabilitarea Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș au fost finalizate. Elevii vor avea acum parte de noi condiții pentru a-și desfășura orele de curs.

„Corpul principal de clădire aparținând Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” a fost reabilitat prin intermediul unei finanțări nerambursabile.

Finanțarea a fost obținută de Primăria Municipiului Sebeș pentru un proiect integrat, din care fac parte patru instituții de învățământ.

În plus, au fost asigurate și fonduri de la bugetul local pentru asigurarea cofinanțării și pentru susținerea tuturor lucrărilor și dotărilor necesare.

Citește și: Promovare pentru Sebeș și România: O pianistă din Japonia, interpretări EXCEPȚIONALE ale operelor sebeșanului Carl Filtsch

Astfel, a fost refăcut acoperișul, s-a înlocuit luminatorul, au fost desfăcute și refăcute tencuielile interioare, s-a montat parchet nou. De asemenea, pe holuri a fost montată gresie, au fost înlocuite ușile interioare, s-au montat tavane casetate. Sălile de clasă beneficiază de jaluzele noi.

A fost refăcută întreaga instalație electrică, fiind montat și un sistem de supraveghere video. Clădirea beneficiază și de instalație de detecție la incendiu. A fost reabilitată fațada exterioară, s-au reparat balcoanele și s-a recondiționat ușa principală de acces. Curtea este nou pavată, a fost împrejmuit terenul de sport care beneficiază de iluminat nocturn.

Vor urma noi lucrări la corpul de clădire E.

Totalul sumelor alocate Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” se ridică la 4,5 milioane lei”, a transmis primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea