Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Lucrările de modernizare la Transalpina de Apuseni, DJ 107i, în zona pădurii Sloboda, avansează vizibil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viața merge înainte, chiar și în această perioadă de restricții provocate de pandemia de coronavirus. Astfel încăt după Sărbătorile Pascale lucrările de modernizare la DJ 107i au reînceput și avansează vizibil.

DJ 107 I, supranumit „Transalpina de Apuseni”, care face legătura dintre Aiud și Bucium-Sat, comuna Bucium, are lungimea totală de aproape 78,5 km, între Aiud (DN1) – Aiudul de Sus – Râmeţ – Brădeşti – Geogel – Măcăreşti – Bârleşti Cătun – Cojocani – Valea Barnii – Bârleşti – Mogoş – Valea Albă – Ciuculeşti – Bucium – Izbita – Coleşeni – Bucium Sat – DN 74 (Cerbu).

Proiectul presupune asfaltarea a peste 78 km de drum, realizarea a 6.700 mp de piste de biciclete și a 12.610 mp de trotuare, amenajarea a 21 de stații de autobuz și construirea a 14 poduri noi și aproximativ 200 de podețe.

[nggallery id=7866]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea