FOTO| Lucrări de reabilitare a trotuarelor pe străzile Ostașilor şi în zona Pieței Agroalimentare Constantin Hagea din Aiud

Paul Voicu - Primar 2020

Primăria Municipiului Aiud  efectuează în această perioadă lucrări de reabilitare a trotuarelor pe strada Ostașilor, în zona Pieței Agroalimentare Constantin Hagea şi lucrări de repoziționare a podețului tubular, pe strada Brazilor, conform standardelor de calitate.

“Verificăm calitatea lucrărilor și ținem legătura cu beneficiarii direcți ori de câte ori realitatea o impune. Se lucrează de calitate pe strada Ostașilor, finalizăm trotuarul din zona pieței recuperând cu mare grijă piatra cubică necesară în zona istorică și nu în ultimul rând, solicităm repoziționarea podețului tubular, pe strada Brazilor, conform standardelor de calitate”, precizează reprezentanţii primăriei.

ELIT

În perioada următoare, vor demarara lucrări de reparaţii în zona Micro – strada Axente Sever, după ce conductele de apă, vechi, din azbociment, au fost înlocuite cu unele din material modern.

De asemenea, pe lista de investiții pentru anul 2017 sunt cuprinse şi străzile Strâmtă, Valea Lupului și Dumbrava, urmând a fi terminate lucrările de reabilitare și modernizare în cursul acestui an.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...