Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO. Locomotiva unui tren care mergea la Budapesta a deraiat în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circulația feroviară este întreruptă total la Băile Tușnad, după ce locomotiva unui tren care mergea la Budapesta a deraiat, la fața locului fiind așteptați specialiști de la Regionala CFR Brașov, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că locomotiva trenului Inter Regio, care circula pe relația Brașov-Budapesta, a deraiat la intrarea în Băile Tușnad, fără a fi înregistrate victime.

Traficul feroviar este blocat, la fața locului fiind așteptată o comisie de anchetă de la Regionala CFR Brașov, dar și o macara care să pună locomotiva pe șine.

Surse din cadrul CFR au precizat că o parte din călătorii aflați în tren au renunțat și și-au primit banii înapoi, iar cei care călătoreau la Budapesta urmează să fie preluați de trenul Korona, care abia s-a întors din capitala țării vecine și care va reface acest traseu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea