Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Loc de joacă ca din BASME pentru copiii dintr-un sat din Alba. Primar: ”Așa am visat să amenajez acest loc pentru cei mici”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Loc de joacă ca din BASME pentru copiii dintr-un sat din Alba. Primar: ”Așa am visat să amenajez acest loc pentru cei mici”

Copiii din satul Șpring se bucură de un nou loc de joacă, parcă desprin din basme. Primarul comunei Iulia Stănilă a făcut totul posibil cu ajutorul ”oamenilor…pentru oameni”. 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Tânăra primăriță a văzut modelul de căsuță pe un site specializat în construcția lor, a căutat un sponsor și a obținut achiziționarea ei pentru cei mai mici locuitori din comuna la cârma căreia se află. Și pentru că ansamblul avea nevoie și de un cadru de poveste, aceasta a apelat la firme din județ care sărit imediat în ajutor.

Cât despre rezultat, imaginile postate de Iulia Stănilă pe Facebook spun totul. Următorul proiect va fi dedicat micuților din Vingard, care la rândul lor se vor bucura în curând de un loc unde să se bucure de copilărie.

”Exact așa am visat să amenajez acest loc pentru cei mici, de data aceasta în satul Șpring.

Am găsit acest minunat model de căsuță, desprinsă din poveste parcă (Fabrica de Casute), am căutat un sponsor (care își dorește să rămână anonim) căruia nu i-am cerut bani, ci direct căsuța pentru copilașii din Șpring și care a acceptat imediat să ne-o cumpere (9000 lei cu transport).

Am mers la firma Petra Pavaje pentru a le cere sprijinul și ne-au ajutat fără ezitare, sponsorizându-ne cu dalele pentru trotuarul din jurul locului de joacă (în valoare de aprox. 3500 lei).

Colegii mei pricepuți din primărie (Sergiu Tanțiu, Florin Persy,Ioan Ovidiu Ștef, Nicusor Drasovean) au confecționat gardul in doar câteva zile, fix cum l-am desenat.

Terenul a fost amenajat, ansamblul de joacă montat, trotuarul pavat – de către Gala Bau Peisagistica, pentru care profesionalismul este pe primul loc, atenți la cel mai mic detaliu.
Urmează și pentru copilașii din satul Vingard, (căsuța este cumpărată deja prin altă sponsorizare), trebuie doar să pregătim terenul.

Vă mulțumim! După cum spuneam…Dumnezeu lucrează prin oameni…pentru oameni! Trebuie doar să credem și să depunem eforturi!, a scris edilul pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință Jandarmii din Alba sunt alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată în urma unui tragic infarct. Aceștia au pus mână de la mână […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea