FOTO, LIVE VIDEO. Klaus Iohannis, prezent la spectacolul omagial de sărbătorire a Centenarului Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns vineri la Alba Iulia unde participă la spectacolul omagial de aniversare a Centenarului Colegiului Naţional Militar ”Mihai Viteazul”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Klaus Iohannis, președintele României, participă vineri, 1 noiembrie 2019, la manifestările dedicate aniversării Centenarului Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Evenimentul a debutat la ora 10.00 şi include un ceremonial militar şi religios, alocuţiuni, decorarea Drapelului de Luptă, festivităţi de premiere şi alte activităţi omagiale dedicate împlinirii a 100 de ani de la înfiinţarea liceului militar albaiulian.

Vineri, 25 octombrie 2019, Preşedintele Iohannis a semnat  chiar de Ziua Armatei României, decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” cu Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofiţer, cu însemn de pace pentru militari.

Pe tot parcursul acestei săptămâni, în cadrul Colegiului Naţional Militar ”Mihai Viteazul” au loc mai multe activităţi prin care elevii instituţiei marchează 100 de ani de existenţă a colegiului.

Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, la data de 1 noiembrie 2019, prin o sută de ani de existenţă, intră în Alianţa Colegiilor Centenare, al cărei scop este promovarea calităţii în învăţământul românesc preuniversitar.

În cei 100 de ani care au trecut de la înfiinţarea liceului militar la Târgu-Mureş, în toamna anului 1919, instituţia a pregătit aproximativ 7.000 de absolvenţi încrezători şi motivaţi, aceştia devenind o resursă valoroasă pentru Armata României.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419